Ja, kanske. Det är en smaksak. Det några ser som skräp kanske någon annan hittar ett värde i. Här finner du gamla postningar som möjligen kan ha ett läsvärde. Jag sorterar bland mina gamla bloggar och fyller på efterhand. Det blir inga inlägg av dagbokstyp utan inlägg jag skrivit som omvärlsdsobservationer eller reflexioner över en eller annan företeelse och som inte är direkt tidsbundna. Det finns ingen besöksräknare här och går inte heller att kommentera. Den här bloggen finns för de som har sagt att de tycker om att läsa det jag skriver. Vill någon kommentera så gör det på andra platser där jag går att nå eller öga mot öga. Den kritiske läsaren med negativ inställning i allmänhet och till bloggande i synnerhet behöver inte alls besöka Återvinningen. Men ni andra är välkomna! Kanske gör någon ett fynd, det händer på såna ställen.

söndag 24 februari 2013

Hål smöret slätt

Skrivet 22 augusti 2008. Min vän Sven-Bertil som från början stod bakom HSS kommenterade indignerat och jag publicerar hans kommentar också, tror inte att han har något emot det.

HSS - not.
 
Aktionsgruppen HSS har inte skördat några större framgångar i vår familj.

Gräv, klet på kanten, smulor, frön från sportplus, ja alla avarter finns att beskåda i vår smörask.

Jag är ledsen SvBG men så ligger det till.
 
Sven-Bertil kommenterade:
Jag finner icke ord! Jag är förkrossad, tillintetgjord. Det smärtar djupt i min själ att se detta illdåd. Och ändå lider knappast jag mest. Tänk på smöret, tänk på smöret... vilket övertramp att göra detta djupa ingrepp i hela dess inre struktur.

Upp till kamp manar AgHSS.

(Läs gärna om denna aktionsgrupp via direktlänken här ovanför! Men läs inte bara, utan gören bättring!!)